Пловдивските пътни ченгета за първи път ще използват дрон,

...
  Пловдивските пътни ченгета за първи път ще използват дрон,
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив вдига дрона заради рокерите

 

Пловдивските пътни ченгета за първи път ще употребяват дрон, с цел да снимат с него осъществяванията на рокерите, научи Марица.бг.

Летящата камера ще се вдигне в небето в събота по обяд, когато е планувано шествието от мотористи да потегли от бул. „ България “ през града към Бачково, с цел да означи откриването на новия мотосезон.

Както Марица.бг писа, на 22 март братята напразно не съумяха да проведат събитието си поради снега, който ги изненада за Първа пролет. Затова шествието по пловдивските булеварди и паленето на свещи в манастира се отсрочи за Лазаровден.

Очаква се мощната група мотористи да потегли към 12 ч., а дронът е в подготвеност да снима всяко тяхно нарушаване.

Преди да тръгнат от Пловдив към Бачковския манастир, рокерите ще получат 600фстикера сърца, символизиращи живота, добротата и любовта. Съвместната самодейност на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи и клубовете “Vagabonds Министерски съвет ” и “Ротаракт ” има за цел да подчертава върху нарасналото внимание и дисциплинираност на пътя от всички, които се придвижват с мотоциклети.

В събота,  сред 10 ч. и 11 ч., пред стадион “Марица ” в Пловдив пътни служители на реда и представители на двата клуба ще раздават стикери на участниците в мотошествието.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР